Merancang Untuk Berjaya.....

"Kita bangkit dari kegagalan, Kita belajar dari kekecewaan, Dan kita mesti mengerti dan memahami, Apa yang kita alami hari ini, Bukan bererti matinya semangat, Berkubur keyakinan begitu sahaja, Tapi dari rebahnya sekeping hati, Akan bangkit seorang insan, Mengangkat martabat maruahnya, Yakin akan dirinya, Menjulang kembali kekuatannya, Menggegar kembali jeritan dan laungannya... Allahuakbar...."

Assalamualaikum...

Nk promote nih.....
hehehehe...

Setahu aku, seorang pelajar perancang,sentiasa menggunakan Autocad dan sistem GIS dalam menjalani kehidupan pembelajaran mereka....
Mungkin ada di antara korang da terkena virus...
mula da nk format...

hehehe....
daripada anda format laptop anda tuh,lebey baik anda beli je antivirus yang original dari payche kay....

Aku ada jual antivirus dan internet security....
yang penting harganya murah....
'KASPERSKY 9.0 2010'....
terbaru r....

kalu korang dapat jumpa kt kedai hebat r...
murah giler r aku jual....



Kaspersky antivirus = RM30-35
Kaspersky Internet Security = RM50-RM55

Kalu dikedai harganya RM69 untuk kaspersky antivirus manakal RM99 untuk kaspersky internet security....



Memang murah sesangat....
Lagi ramai beli lagi murah....
kalau ade yang berminat bley hubungi aku....

Tapi ade yang try dlu pun buley... (Trial je lar)

Klik link ini untuk download....

Kaspersky Antivirus 2010 9.0

Payche kay....
boleh hantar email kt link ni...

tekong_beso@yahoo.com
tekongbeso@gmail.com


nk maklumat lanjut boleh hubungi kay...
'majukan KASPERSKY untuk laptop or komputer anda'

hehehe...

0 PerancanG:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan


Segala isi kandungan dan gambar-gambar di MUB's blog (Merancang Untuk Berjaya) ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada MUB's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi


Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998