Merancang Untuk Berjaya.....

"Kita bangkit dari kegagalan, Kita belajar dari kekecewaan, Dan kita mesti mengerti dan memahami, Apa yang kita alami hari ini, Bukan bererti matinya semangat, Berkubur keyakinan begitu sahaja, Tapi dari rebahnya sekeping hati, Akan bangkit seorang insan, Mengangkat martabat maruahnya, Yakin akan dirinya, Menjulang kembali kekuatannya, Menggegar kembali jeritan dan laungannya... Allahuakbar...."

Assalamualaikum...

korang da tahu pasal kerja part time aku kan...
Tapi yang sedeyhnye,pose nih aku xkeje citu la plak...

tapi...

ak still boleh cari pendapatan lain...
dwet tuh penting untuk menjana kehidupan yang berwawasan...
hahahaha....

aku kerja kt ladang kelapa sawit RISDA...
hehehe... nak tau kat mane aku dapat kerja tuh???
lu pikir ar sendiri!!!!!!


Ni lar time aku naik moto...
tapi bukan 'motor' aku...
hehehe..
On da way untuk ke ladang tuh...


Fuh,lame gak bawak moto,dalam 20 minit ar...
yang kat depan tuh,member sekolah rendah aku...
yang jeep tuh, bapak member aku.... Supervisor RISDA...


da nampak kelapa sawit??/
tapi belom sampai ag ar....

hehehe...

Actuaaly xde gambar ar nk tunjuk kt korang time aku wat keje coz,takut hp aku kotor...

hehehe...


Yang ini nk tunjuk kat kotor giler,coz baru pas hujan...
Tanah lembut r....
Aku tak tipu kan,kotor tuh....
hehehehe...

Saje nak promote member aku nih...
nih dye tgh buat tanda pokok...


ha,mesti korang tertanya-tanya aku buat kerja ape...
aku buat kerja banci pokok dan sebagainya...
senang jer....

ok la... cukup da celoteh aku nih...

tatata...

0 PerancanG:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan


Segala isi kandungan dan gambar-gambar di MUB's blog (Merancang Untuk Berjaya) ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada MUB's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi


Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998