Merancang Untuk Berjaya.....

"Kita bangkit dari kegagalan, Kita belajar dari kekecewaan, Dan kita mesti mengerti dan memahami, Apa yang kita alami hari ini, Bukan bererti matinya semangat, Berkubur keyakinan begitu sahaja, Tapi dari rebahnya sekeping hati, Akan bangkit seorang insan, Mengangkat martabat maruahnya, Yakin akan dirinya, Menjulang kembali kekuatannya, Menggegar kembali jeritan dan laungannya... Allahuakbar...."

Salam...

Ni aku nk celoteh lak pasal Projek Lanskap grop aku mase Semester 3....
Mase tuh grop aku ade 5 orang iaitu yang terdiri daripada Payche 'Group leader',Aziim,Fendi, apis, n liyana...
tapi last2 grop aku ade masalah n tinggallah 4 orang sahaja...
di mana Liyana tarik diri apabila dibelenggu masalah DUNIA!!!!!!!


hahahaha....

Ketika itu studio master adalah PAK AMIR hensem....
hehehe... PAK DON macho...
and yang best... DR.SU.....

Memang time tuh, Allah je yang tahu...
Mandi tak basah...
Tidur tak lena...
Makan tak kenyang...

Bapak r keje punye la banyak....

tapi akhirnya dapat juga kitorang siapkan keje dengan hanya 4 orang berbanding dengan grop lain yang mempunyai 5 dan 6 orang.....
Rasa bagaikan nak gila....

Projek lanskap masa itu diputuskan oleh En Don...
iaitu di Kawasan Perumahan Setapak Jaya, Setiawangsa dan apa lagi ye....

Tapi yang pasti kawasan group aku ialah Kawasan Taman Rejang termasuklah Kolej Siswa Jaya dan Flat perumahan berhampiran....




Ni antara gambaran rumah yang terdapat di Taman Setapak Jaya tersebut...
Dah la buruk...
kotor pun ada....



Ni antara gambar yang diambil ketika hari terakhir penyerahan tugasan dan pengambilan markah....
tak jelas ckit lar... Ambil gambar menggunakkan handset murah la katekan....
heheheheheh....



Yang nih untuk bahagian aku....
Rumah giler!!!!!



boleh la usha gambar-gambar yang aku da post nih dalam bentuk video nih...

tapi kene la download yea....

ni link dye....

Projek Semester 3


we always frenz....

0 PerancanG:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan


Segala isi kandungan dan gambar-gambar di MUB's blog (Merancang Untuk Berjaya) ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada MUB's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi


Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998