Merancang Untuk Berjaya.....

"Kita bangkit dari kegagalan, Kita belajar dari kekecewaan, Dan kita mesti mengerti dan memahami, Apa yang kita alami hari ini, Bukan bererti matinya semangat, Berkubur keyakinan begitu sahaja, Tapi dari rebahnya sekeping hati, Akan bangkit seorang insan, Mengangkat martabat maruahnya, Yakin akan dirinya, Menjulang kembali kekuatannya, Menggegar kembali jeritan dan laungannya... Allahuakbar...."

Assalamualaikum...

Heheh...
Arini aku masih nak promote kaspersky antivirus di mana aku menjual atau memulakan bisnes aku kian ari!!!!



Kali ini semakin murah di mana memang murah giler2!!!!
Berbanding di kedai memang xdapat la!!!!!

-------------------------------------------------------------------------------------
Untuk kaspersky Antivirus 2010

1 user/1 year = RM25 shj (RM69)
3 user/1 year = RM60 shj (RM90)

-------------------------------------------------------------------------------------
Untuk Kaspersky Internet Security 2010

1 user/1 year = RM35 shj (RM 60>)
3 user/1 year = RM100 shj

-------------------------------------------------------------------------------------
(yang bertulisn italic berkenaan adalah harga pasaran luar)
-------------------------------------------------------------------------------------
Ade yang berminat xxxx????

Gerenti original....
key bukan yang corrupted!!!!
kalu di kedai harga yang ditawarkan terlalu tinggi....
berminat?????
ley hubungi:-

013-4638921(Payche)
tekongbeso@gmail.com
antar komen kt blog ini pun boleh...
(*sebarang pertanyaan boleh ditanya. perkhidmatan adalah 24 jam)

-P@y Che-

2 PerancanG:

erie said...

Camne dapat murah ni. setahun activate pastu kene bayar lagi ke.

Payche said...

berminat????
same je macam kedai jual...
xdpat kotak cam kedai,tapi dapat activation code yang bernilai 1 tahun...

yang penting!!!ag murah...
boleh contact pece - 0134638921

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan


Segala isi kandungan dan gambar-gambar di MUB's blog (Merancang Untuk Berjaya) ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada MUB's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi


Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998