Merancang Untuk Berjaya.....

"Kita bangkit dari kegagalan, Kita belajar dari kekecewaan, Dan kita mesti mengerti dan memahami, Apa yang kita alami hari ini, Bukan bererti matinya semangat, Berkubur keyakinan begitu sahaja, Tapi dari rebahnya sekeping hati, Akan bangkit seorang insan, Mengangkat martabat maruahnya, Yakin akan dirinya, Menjulang kembali kekuatannya, Menggegar kembali jeritan dan laungannya... Allahuakbar...."

Assalamualaikum....
Huhuh...
korang mesti cam xcaye jer kalu aku cakap semester ini, studio tahun 3 kene bt projek RTD atau 'Rancangan Tempatan Daerah'....
Actly, mengikut kepada sylibus senior yang lain, sepatutnya kitorang kene buat projek RKK atau dikenali Rancangan Kawasan Khas.....

Tapi..... kali ini macam ade sesuatu yang tak sepatutnya berlaku..

Hahaha... yang penting, semalam budak laki batch aku bertungkus lumus dalam menyiapkan atau finalizekan presentation hasil dari penemuan kami ketika site visit dengan 'menggunakan bas'.....

Dari kul 10 sehinggalah pukul 5 pagi!!!!!
Ini semua bukti kitorang untuk persoalan "kenape budak lelaki selalu datang lewat?"
Sudah terjawab kan????hehehe....









Namun begitu, kitorang bukan ROBOT k!!!!
so tido tuh penting gak kan????
heheehh.... so,akhirnya.....







Tapi yang penting kitorang penah putus asa!!!!
hehehe....

-P@y Che-

0 PerancanG:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan


Segala isi kandungan dan gambar-gambar di MUB's blog (Merancang Untuk Berjaya) ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada MUB's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi


Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998