Merancang Untuk Berjaya.....

"Kita bangkit dari kegagalan, Kita belajar dari kekecewaan, Dan kita mesti mengerti dan memahami, Apa yang kita alami hari ini, Bukan bererti matinya semangat, Berkubur keyakinan begitu sahaja, Tapi dari rebahnya sekeping hati, Akan bangkit seorang insan, Mengangkat martabat maruahnya, Yakin akan dirinya, Menjulang kembali kekuatannya, Menggegar kembali jeritan dan laungannya... Allahuakbar...."

Wednesday

Syukur pada-Nya...

Alhamdullilah...
akhirnya....

Assalamualaikum semua....
pe citer kawan2??
disini la tempat nukilan tentang diriku selama terpisah dari korang(poyo siot)... hehhee...

mesti ade diantara korang yang da bekerja.. ade yang da praktikal(junior)... ade yang bercuti... ade yang masih mencari kerja... ha, yang nih golongan orang cam aku...

hehe.. aku masih mencari2... tapi alhamdullillah.. syukur padanya....
nak tahu x...
aku dapat panggilan minggu nih..

besh siot, minggu nih terase cam minggu aku jea...
akhirnya...
Interview yang aku pergi da panggil!!!
haha..
31 MEI 2010 aku bertolak ke Kuala Lumpur untuk medical Checkup... ingat nk jumpe kawan2.. tapi apekan daya.. semua sibuk kat pulapol tuh...
tanggal itu juga, aku da full checkout dari asrapol... windu siot kenangan kat sane... ;-(

erm...aku wat MC kat Klinik Medic di bangunan KWSP, Jalan Raja Laut... ha, mesti korang nak tahukan keje ape kan.. nih kerja kat BERNAMA....
insyallah aku akan ke PULAU PINANG.....
hampir dekat bangunan Seri Perak...


erm... orang pertama yang mengetahuinya adalah family n si dia yang tersayang... melompat gak ar aku... hahaha... n pada esoknye pule aku dapat call dari abang aku mengatakan aku dapat surat untuk interview suruhanjaya perangkaan kot... untuk jawatan penyelia kontrak banci 2010... entah ar.. xtahu nakg x...

pape pun... syukur aku padaNYA...
aku merancang.. Dia tentukan....

jumpe lagi kawan2.....

-P@y Che-

0 PerancanG:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan


Segala isi kandungan dan gambar-gambar di MUB's blog (Merancang Untuk Berjaya) ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada MUB's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi


Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998