Merancang Untuk Berjaya.....

"Kita bangkit dari kegagalan, Kita belajar dari kekecewaan, Dan kita mesti mengerti dan memahami, Apa yang kita alami hari ini, Bukan bererti matinya semangat, Berkubur keyakinan begitu sahaja, Tapi dari rebahnya sekeping hati, Akan bangkit seorang insan, Mengangkat martabat maruahnya, Yakin akan dirinya, Menjulang kembali kekuatannya, Menggegar kembali jeritan dan laungannya... Allahuakbar...."

Salam..

Semua... Sory da lame xpost pape dalam blog nih.. Aku banyak keje n masalah.. haha..
Hari ni pown kire aku curi2 bukak blog n update tanpa pengetahuan BOS aku!! hahaha..

Arini nk cerita hari paling gembirakan aku.. yeah!!! tapi masih ade yang sedeyh ... xpe la.. kire aku citer dulu episod yang sedeyh nih dulu.. hahah...

KONVOKESYEN UTM kali KE-45

Hahha... erm.. seperti yang aku citer dulu... aku pegi dgn family n kat mane aku tinggal.. hahha...
erm.. kawan-kawan aku maybe da citer dalam FB diorang, twitter, blog... n another la..

Sangka tak sangka... aku dapat Anugerah DEKAN rupenye.... penat gak 3 tahun...

Bermula dengan semester pertama dengan pointer yang agak teruk... satu subjek fail... 2.88, kemudian berakhir dengan pointer akhir.... 3.64... ALHAMDULILLAH...

Actly sepanjang tempoh 2 tahun berakhirnya pengajian... aku dapat satu kuasa sokongan 'W'... yang cukup bermakne untuk membawa aku bersemangat untuk BERJAYA.....

SO.. enjoy picture2 konvo aku.....


Malam Penyampaian Medal...


Yohhhh!! First Class - Alam Bina..


Da lame tak bergambar dengan diorang nih!! nice to see u'ols again...



"Semua ini untuk Mak n Apak yang selalu berkorban dan bersusah-payah untuk ATIH ketika belajar di KL.."
Akan aku kenang segala pengorbanan mereka ini...


Yang ini plak Angah n kak ipar aku.. hahah!

Thanx u'olsss!!!!




-P@y Che-

2 PerancanG:

h.a.n.g.g.o.k.b.a.s.i said...

best nye abang dapat medal... suke! tapi, adik rase bullshit sangat pics yg mule2.. damn it! apsal muke aku lak yg terang2! huh! x leh blah.. dag segan silu aku.. kunk lecturer skudai tengok lak.. hahahah!

Payche said...

hahahah u also bullshit!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan


Segala isi kandungan dan gambar-gambar di MUB's blog (Merancang Untuk Berjaya) ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada MUB's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi


Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998