Merancang Untuk Berjaya.....

"Kita bangkit dari kegagalan, Kita belajar dari kekecewaan, Dan kita mesti mengerti dan memahami, Apa yang kita alami hari ini, Bukan bererti matinya semangat, Berkubur keyakinan begitu sahaja, Tapi dari rebahnya sekeping hati, Akan bangkit seorang insan, Mengangkat martabat maruahnya, Yakin akan dirinya, Menjulang kembali kekuatannya, Menggegar kembali jeritan dan laungannya... Allahuakbar...."

Assalamualaikum...
ha.. arini aku juz nak berkongsi dengan korang...
Da lame da aku simpan mende nih...
haha!!
Trademark ceyton *Nyiahahahaha*

Tau x... Setiap orang ade perancangan masing2...

Ade yang kan tut...
Ade yang akan gini..
macam2 la....

Bermula dengan MukaBuKU... Bayangkan... tibe2 kawan aku tukar status... dari single kepada 'engaged'...
wah!!... berlonggok komen masuk2... antaranya aku... !! nak jugak amik point!!

 

 hahah!!!.. yang xtahan tuh.. kawan2 aku siap main ala-ala 'ko nak kawen bile lak, aku da cop da pasni'....
Hahhahah!! siap ade yang buat turn gitu2... haha... 


hahah!!
Aku mungkin belum lagi... Dulu ingat nak 'ikat2' gak...
Tapi calon da xde... haha!!!
So.. xyah pikir pasal jodoh..

Hope, semoga perancangan 'kome' semua menjadi yea.. Haahahah!!
Jangan lupe jemput aku untuk makan nasi minyak!!
Layan~

++sowi2 kawan2,aku print screen comment korang++
-P@y Che-

8 PerancanG:

iszieylyanziy said...

bestnyr,,nk ikat jugak,,,same la kite,,xde calon,,hehehe

Miss Azyan said...

payche : cam knal je ayat kontroversi tu dr sape.hehe

nadiah daud said...

barikat? takot lak rase.
tp, x sabar.
aihhh.. x tau dah perfect for him tau x. HAHA.

Payche said...

is : haha!! mane tau same?? nk ikat dgn saye??~~~ siuuuuu....

Payche said...

Azyan!! : ko kenal kan?? hahah!!!

Payche said...

nadiah : xsabar... sabar2 la.. biar 'laki' mula kan.. hahaha!!!

Bella said...

nk ikat jugak la...

pakai tali :P

btw Bella xjdy delete bl0g ;)

Payche said...

bella : yeah!!! pakai tali kan?? hahah... ha, bagus la kalu gitu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan


Segala isi kandungan dan gambar-gambar di MUB's blog (Merancang Untuk Berjaya) ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada MUB's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi


Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998