Merancang Untuk Berjaya.....

"Kita bangkit dari kegagalan, Kita belajar dari kekecewaan, Dan kita mesti mengerti dan memahami, Apa yang kita alami hari ini, Bukan bererti matinya semangat, Berkubur keyakinan begitu sahaja, Tapi dari rebahnya sekeping hati, Akan bangkit seorang insan, Mengangkat martabat maruahnya, Yakin akan dirinya, Menjulang kembali kekuatannya, Menggegar kembali jeritan dan laungannya... Allahuakbar...."

Salam...

~nih bukan ENTRY post yang sedeyh2 yea~
bek aku pesan awal2... haha..

Kalu dulu aku lagenda + Aprilia....
Haha... fuh.. tanggal 8 Disember 2010... Aprilia meninggalkan aku dan juga lagenda.... Lorw.. baru je 2 bulan lebey aku bersama dye..


Kalu dulu.. besh jea kite jalan2 di lebuhraya... xsampai sejam pown perjalanan dari penang ke perak... huhuh.. sekarang hanya tinggal aku dgn lagenda jea... kesian2 aku, jalan la aku terkedek2 ke perak... hahah!!!!

~Aprilia dalam Kenangan~
Tapi kini. aku da dapat pengganti.. yeah!!!... lagenda dapat kawan baru.. lagi 'cantik' dari APRILIA... yeah...!!!CC lagi besar.. Saiz pun besar.. lagu lajoooo.... BRommm!!!

~So... xnak sedeyh2 lagi... hey2!~-P@y Che-

4 PerancanG:

ZWAN SABRI said...

HAHA.. kesan aprilia.. sapa nama kawan baru aprilia tuu? ;)

Payche said...

yeah2.. name??xdpt dikesan.. haha!!

nadiah daud said...

peh! gile best.

Payche said...

haha... per yang besh??

tengah muda la nak enjoy...
pas kahwin, kene jage bini jea.. heheheh!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan


Segala isi kandungan dan gambar-gambar di MUB's blog (Merancang Untuk Berjaya) ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada MUB's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi


Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998